6 Ocak 2010 Çarşamba

Terbiyesizleşmeyin



Bu adamı Fenerbahçe ve futbol kamuoyuna neden hedef göstermeye çalışıyorsunuz? Arda'nın açıklaması her kulübe ve taraftarına saygılı olduğu ancak evim dediği yerde böyle bir şeyin olmasını istemediği yönünde.

Ben de bu açıklamaya ve Arda'nın görüşüne katılmıyorum ama haberi bu manşetle çıkartacak derecede çirkinleşmek başka birşey. Terbiyesizlik demek çok hafif kalıyor ama daha fazlasına da bu satırlarda yer vermek istemiyorum.

Öyle bir fotograf ve manşet kullanılmış ki her Fenerbahçeli kendisine Arda'nın ana avrat düz gittiğini hisseder. Oysa yok alakası.

Terbiyesizleşmeyin. Yaptığınız en hafif tabiriyle budur.

4 yorum:

  1. Arda'nın sorunu marşın bilerek çalınmasıyla alakalı, soyunma odlarına yakın bir yerde kasıtlı olarak çalınmış.Haliyle Arda'da tepki göstermiş.Bencede olay çok abartıldı saçma, sapan yerlere çekildi.Fenerbahçe marşına tepki gösteren adam, -"Biz her kulübe saygılıyız. Bizim yanımızda Fenerbahçeli taraftarlar da geliyor, beraber fotoğraf da çektiriyoruz, bunlar da güzel şeyler."- açıklamasınıda yapabiliyor.Demekki adam olana adam gibi muamele yapıyor Arda..

    Her alanda elimizdeki değerleri yok etmeyi çok seviyoruz.Sonra bizim ülkemizden neden Dünya çapında futbolcu yok, sanatçı yok vs. diye dert yanıyoruz..

    YanıtlaSil
  2. haber çok provokatorce yazılmış ama arda röportajın başından sonuna kadar kendini beğenmiş bi tavırla konuşuyo. bence ona bi mentor lazım yoksa bu şımarıklıkla böyle haberlere gerek kalmadan gün geçtikçe daha da antipatikleşir

    YanıtlaSil
  3. Güven arkadasimizin son paragrafinin altina imzami atiyorum, ve diyorumki artik uyanin beyler.

    Bu adam ARDA TURAN, gelecegin büyük Kaptani. Galatasaray Formasi icin ter, yas döken insan Arda Turan!

    Ben sevmiyorum karsi yakayi, onlarin icin bize karsi nefret doluyken biz Güllermi dagitacagiz.

    HAYIR!! Cok iyi yapmis büyük Kaptan!

    YanıtlaSil
  4. Fenerbahçe'nin resmi sitesinde ''Galatasaray'' diye yazmaktan çekinmeye devam ettiği, Galatasaray'ın kaptanının da bir marşa bile tahammül edemediği bir ülkede futbolu sevmeye çalışıyoruz.

    YanıtlaSil