31 Ocak 2010 Pazar

Kaptan Yanlış Limana Demirledi



Ne demişler: Babana bile güvenmeyeceksin. Wayne Bridge kaptanına güvenmenin hatasını pahalıya ödemiş oldu. Son dedikodulara göre Terry ile Wayne Bridge'in partneri Vanessa işi o kadar ileri boyuta taşımışlar ki Vanessa Terry'den hamile kalmış ve çocuk aldırmış.

Wayne Bridge'in City'e transferinden sonra başladığı söyleniyor kaptan ile Fransız modelin ilişkisi. İşin vahim boyutu sadece Terry'nin evli ve çocuklu olması değil, Wayne Bridge'in de Vanessa'dan bir oğlu bulunuyor.

Terry'nin Milli Takıma alınması ya da kaptanlığının alınması bir kenara dünya Kupası öncesinde oldukça sarsıcı bir durum sözkonusu. Milli Takım içerisindeki ahengi bozabilecek bir vaka yaşanıyor ve Ada şu anda bu ihanet haberleriyle çalkalanıyor.

Sonuçta bu durum sadece Wayne-Vanessa-Terry üçgenini değil çok daha geniş bir çemberi etkiliyor. Chelsea kanadında ise şimdilik sukar durgun. Ancelotti kaptanına arka çıkarak bu haberler çıkmadan önce Terry için ne düşünüyorsa yine aynı şeylerin geçerli olduğunu söylüyor.
Takım arkadaşları artık sevgililerini ve eşlerini Terry'den sakınacaktır o başka bir konu.

İşin başka bir boyutu ise aslında herkesin bu ilişkiden haberdar olduğu yönünde. Hatta Terry'nin eşi Toni'nin Vanessa'yı arayıp "Erkeğimle yatıyor musun?" dediği konuşuluyor. Saçını da sırf Vanessa'yı kıskandığından kahverengiye boyattığı bile söyleniyor.

Ada'da işler son günlerde bir hayli karışık.

1 yorum:

  1. yuh! ne yaptın terry! ayıp lan! buna temiz bi dayak atıcan aslında. dünya kupası olmasa bu olay dahda büyürdü gibime geliyo.

    YanıtlaSil