4 Ocak 2010 Pazartesi

Semih'ten Roberto Carlos'a: Sevgisizler


"Fenerbahçe'den ayrılmamın nedeni sevgisizliktir" açıklamasını son yıllarda kaçıncı kez duyuyoruz acaba? Roberto Carlos söylemiş bu ifadeleri hem de belki de takımın en ayrıcalıklı iki üç oyuncusundan biri.

Öyleyse Semih ne yapsın, uzatılan kontratına karşı Federasyon'a başvuruyor diye "Gerçek Fenerbahçeli" olmadığı ileri sürülen bir adam ne düşünür acaba?

Ya da son bir kaç sezondur hiç bir varlık gösteremeyen Gökhan Ünal için transfer çalışmaları başlatan kulübünüzü defalarca ipten alan bir futbolcu olsanız siz ne düşünürsünüz?

Zicolu dönemde şampiyonluğa Alex ile birlikte ismini yazdıran Semih, yine Zico'nun ikinci yılında kulüp tarihinde takımı en büyük Avrupa Kupası başarısına götüren yolda İstanbul'da oyuna sonradan girip son dakikada Sevilla karşısında kapıyı açık tutmayı başaran Semih olsanız ne hissedersiniz?

İnsanlar yapılan iyi şeyleri çok çabuk unutuyorlar, hele ki futbolda. Bir yönetici çıksın oyuncusunu hain ilan etsin tamam, o futbolcudan daha kötüsü olamaz.

Oysa asıl Fenerbahçe sevgisinden yoksun insanlar o kulübün içerisinde olanlar. Futbolcusunu, taraftarını, insanları sevmeyen bir yönetimden Fenerbahçe'yi sevmesini nasıl bekleyebilirsiniz ki?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder