29 Ocak 2010 Cuma

Beceremedik Deyin


Taraftar istiyor diye transfer yapılmaz. Transfer gerekli görülen pozisyonlar için teknik heyet ile biraraya gelinerek kararlaştırılır. Eğer teknik adam ihtiyaç duyuyorsa ya da sen çok yararlı olacağını düşünüyorsan teknik adamına danışarak transfer işini halledersin.

Ara transfer döneminin bitmesine birkaç gün kala günlerdir Brezilya'nın altını üstüne getiren sportif direktörüne transfere gerek yok açıklaması yaptırıyorsan bu da transferi beceremediğini ortaya koyar. Çünkü yola transfer yapmak üzere çıkıp, yöneticin çok büyük bir bomba patlatacağız demişse geldiğin noktada size ancak beceriksizsiniz derler.

Ligin ilk yarısı kapandığında transfer yapacağız diye yola çıkmasaydınız ayrı. Roberto Carlos'u elinizde tutabilseydiniz, Kazım'ı göndermeseydiniz ayrı. O zaman farklı şeyleri konuşuyor ya da tartışıyor olurduk. Hoş Önder'i de kadro dışı bırakıp sonra köşeye sıkışınca geri çağırdınız ama konuyu buraya hiç getirmeyelim şimdi.

Geldiğimiz noktada taraftarın ağzına Gökhan Ünal ile bir parmak bal çaldınız, gerisi yok. Şimdi taraftar da güvenmiyor otomatik olarak. Çünkü bizim kadromuz yeterli demek için bir ay beklediniz. Üstelik bu açıklamayı da transfer görüşmeleri yapmak için giden Aykut Kocaman'a yaptırdınız ki herkes güvenebilsin. Aykut Kocaman da kulübe zarar gelmemesi için kendini feda etti bu açıklamayı yaparak.

Aklınızca Aykut'un kamuoyundaki güvenilirliğinden yararlanacaksınız ama olmuyor işte. Fenerbahçe bugün geldiği noktada yönetilemiyor. Çünkü Fenerbahçe artık vaadettiklerinizi gerçekleştiremediğiniz bir kulüp haline geldi.

Yola çıkarken büyük sözler edip arkasından kıvırma olayından da camia sıkıldı. Şampiyonlar Ligi'ni almaya hazırlanmıyor muydu Fenerbahçe birkaç sezon önce? Bu sezon başında hedef Turkcell Süper Lig oldu.

Böyle beşer şaşar olursa, transfer de kaşar olur.

3 yorum:

  1. budur. bunu bir sekilde iletsek ya okusalar. okudum, benim gibi dusunen birini daha gordum sinirim biraz yatisti.

    YanıtlaSil
  2. saol durden, rahat ol böyle düşünen çok var bence. fenerbahçe artık inşaat firması gibi yönetilme dönemini kapatmalı. yoksa takımın hakikaten takviye ihtiyacı da olmayabilir o ayrı bir tartışma konusu.

    YanıtlaSil
  3. para ihtiyacı olmayan kulüplere yalvar yakar hiç süre almayan bebeleri getirmek tranfer öyle mi...

    YanıtlaSil