18 Ocak 2010 Pazartesi

Aykut Kocaman'ın Çantasındaki Tavşan



Son üç dört gündür alttan alta fırtınalar kopartılıyor, herkes geliyor diye yazınca insan inansın mı inanmasın mı karar da veremiyor. Dentinho'nun özellikle Premier Lig'de oynamak istediğini biliyoruz. Türkiye'ye gelir mi işte bu kocaman bir soru işareti.

Burada beni en fazla kıllandıran konu ise bu haberleri tüm gazetelerin birbirinden alıp yazıyor olması. Zira bu adam Brezilyalıların son pazarlama harikası. Gelecek de vaadediyor ve Avrupa'da birçok takımın izlediği de bir gerçek. Aceto daha önce bu adam hakkında detaylı bilgiler vermişti. Üzerine birşeyler karalamayacağım. O dönem Juventus'un ilgisinden bahsetmişti ki bu ilgide okuduklarım kadarıyla halen devam ediyor. Yani olası bir Türkiye ziyareti zor. Bir de bu habere Dentinho olmazsa 32'lik Gustavo Nevy gelecek haberleri var ki insana bu ne perhiz bu ne lahana turşusu dedirtiyor.

En fazla 1 hafta bekleyeceğiz kimin geleceğini görmek için. Aykut Kocaman'ın yolu gözleniyor doğal olarak. Corinthians ile iyi olan ilişkiler artık al gülüm ver gülüm seviyesine gelmişken eğer Aykut Kocaman gerçekten bu işi bitirmeye gittiyse iş sadece futbolcunun kararına kalabilir.

İşte o zaman Dentinho evet derse ki zor diyorum yine, havaalanında yapılacak karşılama töreninin tezahüratı "Nasıl koydu Aykut Kocaman" olur.

Ama Aykut Kocaman çantadan başka bir tavşan da çıkarabilir ki o zaman ileri ki yıllarda Gaziantep'in nasıl Kaka'yı elinden kaçırdığının hikayesinin bir benzerini bolca dinleme ihtimalimiz yüksektir.

Not: Ha bu arada Dentinho gelirse lakabı şimdiden bellidir. Ona dişlerinden dolayı Çakma Ronaldinho yerine tavşan demek daha karizmatik olur kanımca.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder