13 Ocak 2010 Çarşamba

Avrupa'nın En İyi Brezilyalıları


Bir kere şunu belirtmek gerekiyor ki basında çıktığı gibi Alex Avrupa'nın en iyi Brezilyalıları arasına girememiş falan değil. http://www.sambafoot.com/ sitesinde yapılan oylama zaten 30 kişilik bir liste oluşturularak gerçekleştirilmiş.

Oylama hem internet hem de VIP oylama dedikleri futbol dünyasından isimler ve sitenin kendi üyelerince gerçekleştirilmiş. Ve üç listeden ikisinde Fabiano ilk sırada. Internet'ten yapılan oylamada ise Spartak Moskova'dan Alex ilk sırayı alıyor. Internet'ten yapılan oylamalar malesef tutarsız oluyor, burada da böyle olmuş.

Diğer iki grupta Inter'den Julio Cesar ve Real Madrid'ten Kaka ikinci ve üçüncü sıralarda yeralırken yine internetteki oylamada Werder Bremen'den Naldo ve Shaktar Donetsk'ten Fernandinho ilk üçü işgal ediyor.

İşin garip tarafı internetten yapılan oylamada Santos sekizinci sırada, futbol dünyasından isimlerin yaptığı oylamada ise Elano sekizinci. Toplamda Santos on dördüncü sırada yeralırken Elano onaltıncı sıraya geriliyor.

Alex de Souza niye mi yok? Listeyi oluşturanların futboldan anlamadığını söyleyebiliriz. Santos ile Elano'nun yeraldığı listede Alex açık ara önde bitirirdi oylamayı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder