25 Ocak 2010 Pazartesi

Gündelikçiler



Fenerbahçe Önder Turacı'yı affetmiş. O zaman bu ne perhiz, bu ne lahana turşusu diyesi geliyor insanın. Daha birkaç gün öncesine kadar birkaç milyon bonservis ücreti isteyip, istenmeyen adam ilan ettiğiniz Önder aracılara rağmen affedilmezken, kadro sıkıntısına düşülen ilk anda kendisini takımın antremanında buluveriyor.

Nerede kaldı sizin kurumsallığınız, iş ciddiyetiniz? Önder'in kadro dışı kalmasının gerekçeleri haklı ya da haksız olabilir, bu ayrı bir tartışma konusu. Ama iyi ya da kötü bir karar almışsın ve bunun arkasında duramıyorsun. İşte o zaman tüm kararların sorgulanır. Üç puan uğruna sözünden dönüyorsan kimse sana güvenmez. İşin en trajikomik tarafı kimse Önder'den de bundan sonra Fenerbahçe formasıyla oynayacağı maçlarda ruhunu ortaya koymasını bekleyemez. Çünkü Önder açısından da işin cıvkı çıkmıştır.

Hoş karakteri biraz sağlam olan bir adam da affedildiğini öğrendiğinde dün aklınız neredeydi diye sorar. O da ayrı bir konu. Ama böyle gündelikçi yönetim anlayışı oldukça oyuncuların da böyle karakterli duruşlar sergilemesini beklemek hayalcilik oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder