13 Ekim 2009 Salı

Kartalcell: Konuşuyorsak Aşkımızdan




Fenercell, GSMobile ve TSCell ve sonrasında Kartalcell ile futboldaki rekabet sanal operatör pazarını da kızıştırıyor. Beşiktaş'ın mobil iletişim hizmeti olan Kartalcell'in bugün Swiss Otel'de düzenlenecek basın toplantısıyla lansmanı yapılacak.


Kartalcell bireysel ve kurumsal pazara yönelik çözümler sunuyor. Kartalcell çözümleri ve hizmetleri ile ilgili detaylara http://www.kartalcell.com.tr/ adresinden ulaşabilirsiniz. Diğer kulüplerin sanal operatör tarifeleri gözönüne alındığında oldukça zengin bir tarife yelpazesi sözkonusu. Daha önce Kulüplerin Sanal Kazanç Kapısı adlı yazımda belirttiğim sıkıntıları bu anlamda farklı segmentlere sunduğu çözümlerle Beşiktaş bir nebze aşmış gözüküyor.




Bir de duyum: Reklamlarda son dönemlerde Beşiktaş'a sembol olmuş oyunculara yerverilmiş diye duydum. Üç operatör arasında en başarılı reklamlara TSCell imza atmıştı. Bakalım Beşiktaş iletişim anlamında rakiplerini geride bırakabilecek mi?


1 yorum:

  1. Bu işlerden kulüplerin kâr ettiklerini hiç zannetmiyorum. Elbette 3-5 kuruş bir şey geliyordur ama zarar-kar dengesi ancak karşılanıyordur.

    YanıtlaSil