22 Ekim 2009 Perşembe

Düşler Sahnesinde Yola Devam


Fenerbahçe Alex'in, Güiza'nın ve Semih'in oynamadığı bir maçta rakip ceza sahasına kadar çok etkili olup o bölgede biraz ne yapacağını şaşırdığı için genelde on sekiz üzerinden yaptığı vuruşlarla etkili oldu 90 dakika boyunca.

Hücum hattını klasik düzenine uyarak çıkartmıştı sahaya Daum, sadece isimler farklıydı. Santos sol, Topuz sağ kanattaydı, ortalarında Özer ve önlerinde Kazım oynuyordu. Kazım zaman zaman takımı 4-6-0'a çevirdi, zaman zaman 4-2-3-1'i yakaladı takım. Zapata'nın cepheden gelen toplardaki başarısı Fenerbahçe'nin bu hüum düzeninde daha rahat bir skor almasını engelledi. Ama deplasmandan çok önemli bir üç puan çıkardı sarı larcivertliler.

Steau Bükreş galibiyetini nasıl görmeliyiz? Avrupa'da transfer harcamasında ilk 20'de olan bir kulüple karşılaştıracak olursanız az bile atmış Fenerbahçe diyebilirsiniz. Geçen sezon Galatasaray'ı ön eleme maçında safdışı edip Şampiyonlar Ligi'ne katılmış bir takım gözüyle bakarsanız başarılı bir sonuç olur. Hagili ekolün temsilcisi derseniz başarıyı daha da büyütürsünüz. Aslında olması gereken oldu. Başarılı bir sonuç ama büyütmemek de yarar var.

Rakibin Nicolita gibi etkili ve deneyimli bir oyunusu var. Kolombiyalılar fena değil, kalecileri yan toplarda ortalama bir kaleci ama cepheden mükemmel oynadı. Ama Romanya ekibi için işler kolay gözükmüyor. Sheriff'in Twente karşısında 2-0 önde olduğu haberi de düşünülünce Fenerbahçe iyi iş çıkardı bu gece.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder