20 Ekim 2009 Salı

Geceye Damgasını Vuran Türk


Şampiyonlar Ligi maçlarını malum sebepten izleyemiyorum. Hafta içi işten çıkıp eve gelip onca yorgunluğun ve aileyle geçecek kısıtlı zaman diliminin içerisinde bir de dışarı çıkıp bizim sitenin kafesine gitmek zor geliyor.

Ben de uefa.com'dan takip ediyorum, bu satırları yazmaya başladığım an itibariyle Rubin Kazan pek çok bahisçinin kuponunu yatıracak bir sonuca doğru gidiyordu. 1-0 öne geçtikleri maçta Ibrahimovic ile beraberliği yakalayan Barca bu skoru koruyamadı. Rubin Kazan'ı öne geçiren golü de Gökdeniz Karadeniz kaydetti. Ben bu satırları bitirene kadar skoru koruyabildikleri takdirde geceye damgasını vuran adam olacaktı Gökdeniz ve oldu da.

Rubin Kazan ilk maçta son dakikalarda Dinamo Kiev'e boyun eğmiş, ikinci maçta ise Inter ile 1-1 berabere kalırken Morinho bu skora dua etmişti. İlk iki maçta şanssızdılar ama bu sonuçla grupta yeniden iddalı duruma gelecekler. Şans bu kez Rubin'in kapısını çaldı.

Inter de kendi evinde Dinamo Kiev ile 2-2 berabere kalınca bu grupta işler iyice karışmış oldu.

Geceden iki çarpıcı sonuç daha var. Unirea Glaskow Rangers'ı gömdü adeta ve 4-1'lik deplasman galibiyetine imza attı. Benitez fena sallanıyor, kendi sahalarında Lyon'a 2-1 kaybettiler. Sevilla da artık grubun kapısını deplasmanda aldığı 3-1'lik Stutgart galibiyeti ile ardına kadar araladı. Diğer sonuçlar şöyle:

Debrecen 3 - Fiorentina 4
AZ 1 - Arsenal 1
Olympiakos 2 Standard 1 (Zicolu Olympiakos iyi gidiyor).


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder