21 Ekim 2009 Çarşamba

Dualarla mı Kazandılar?



Beşiktaş kulübünün yöneticilerinden Levent Erdoğan geçtiğimiz yıl taraftarların dualarıyla şampiyon olduk diye bir açıklama yapmıştı.

Benzer bir açıklama Rubin Kazan yönetiminden gelir mi acaba? Maçı teknik direktörümüzün dualarıyla kazandık diye...Öyle sanıyorum teknik direktör Kurban Berdyev son bir yıla damga vuran bir takımı devirmenin huzuruyla ya çok güzel bir uyku çekti ya da gözüne hiç uyku girmedi dün gece.

Yine de Rubin Kazan'ın şanslı olduğunu belirtmek gerekir. 90 dakika içerisinde 3 şutları var ve ikisini gol yaparak %66 gibi mükemmel bir yüzde yakaladılar. Maç boyu topa sahip olabildikleri oran sadece %31. Ve kendi kalelerinde tam 22 şut gördüler.

Akıllara Barca'nın yıkılması ile hemen şu soru geldi tabi: Bu sezon geçen yıla göre onlar için farklı olabilir mi? Çünkü biz onları için aşağıdaki gibi perişan görmedik.

Kuşkusuz geneç sezon ki başarıyı tekrarlamaları zor, ama Levent Erdoğan'ın Beşiktaş için bir sezon gösterilen performansı sadece dualara bağlaması ne kadar abesle iştigalse dün akşamki skoru da genele yaymak aynı şey olur. Rubin biraz da dualarla kazandı gibi gözüküyor.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder