29 Eylül 2009 Salı

Her Takımın Twitter Editörü Olsun



Twitter çılgınlığı nedir anlamıyorum, facebook daha anlaşılır birşey isteyen oradan ne yaptığımı da takip edebilir. Ama her anımı twitter'da "status update" yaparak geçirmek inanılmaz sıkıcı.

Ryan Babel de kendine bir hesap açmış. Malum Fiorentina ile ŞL maçı var. O da uçak seyahatinden girmiş olaya. Yok İtalya'ya gidiyoruz, yok uçağın piloyu bıdıdı dedi, Floransa'daki otelin resimleri...Nasıl bir hayatımı dikizleyin olayıdır bu. Paylaşmayın arkadaşım istemiyoruz.

Oldu olacak futbol takımları da hesap açsın. Soyunma odasında neler oluyor, teknik adam devre arasında futbolculara ne diye bağırdı. Başkan soyunma odasına gelip futbolcuları nasıl kutladı, ilk kim başkana yalakalık yaptı. Başkanın yanında hangi dalkavuklar vardı. Teknik direktör taktiği verirken sevgilisi ile mesajlaşan futbolcu kim? Burnunu sürekli karıştıran futbolcu...Az sonra!

Ekibe bir de twitter editörü alsınlar o habire yazsın, fotograflasın olanları. Yardımcı antrenör, kondüsyoner, sağlık ekibi, masör, malzemeci, twitter editörü...

Not: Ben sizinle paylaştım ama bu Ryan ne halt ediyor takip edeceğim anlamına gelmiyor. Ama çok merak edenler buradan bakabilir.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder