17 Eylül 2009 Perşembe

Dream Team


Şampiyonlar Ligi ilk maçlarının ardından "rüya takım" onbiri yukarıdaki şekilde oluştu. Tabi bu Fantasy Football'un değerlendirmesi. Ama şunu söyleyebilirim olabilecek en iyi puanlama sistemine sahip. Dolayısıyla formasyonu değitirebilir ya da bazı oyunculara itiraz edebilirsiniz ama &90 hem fikir olacağımız bir onbir.


Kalede Atletico Madrid hücumlarına kalesini kapatan Chiotis var. Hanesinde toplam 10 kurtarış yeralıyor. Defans hattı gol atan oyunculardan kuruluyor. Takımın gol yememesi kadar defansın skor üretmesi de oyuncuların puanını olumlu etkiliyor. Bence ilk gün maçlarına bakıldığında hiç fena bir defans hattı değil.


Orta sahada Cristiano Ronaldo attığı 2 gole kadroya dahil olurken, Renato bir gol bir asist, Scholes da bir gol ve takımının gol yememesi sayesinde kadroya dahil oldu.


Forvet hattında gecenin yıldızı Grafite attığı 3 golle yeralıyor. Takımına galibiyeti getiren 2 golü de atan Inzaghi (adamım) ve yine 2 gol atan Van Gaal'in gözdesi Müller kadroyu tamamlıyorlar. Takımın toplam attığı gol sayısı 14.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder