20 Eylül 2009 Pazar

Derbi United'ın



Bu kadar Manchester derbisi tantanası yapıp maç yazısını gece yarısına bırakınca söyleyecek herşeyi diğer bloglarda söylemişler. Hani derler ya yazsan fotoroman olur öyle bir maç.

Maç öncesi Manchester United seyircisi skoru bilmiş 90+6'da gelen gol tersten de olsa 4-3'ü ifade ediyor. Tabi buradaki gönderme City'nin 34 yıldır kupaya hasret kalmışlığına.

Giggs'i yaradana kurban her yaş aldıkça daha bir ilahlaşıyor. Micah Richards'ı bayılttı. Beşiktaş karşısında United'ın hiç sıkmadığı beliydi de ben City önünde ne yalan söyleyeyim galip gelebileceklerini düşünmüyordum. Sakatlar Hughes'un belini büktü kuşkusuz .

Tevez ile Evra iyi arkadaşlar demiştik. Evra maçtan önce taraftarlarla birlikte yuhalayacağını söyleyerek takılmıştı Tevez'e. Maçtan sonra "dostluk kazandı" tablosu çizdiler.


Premier Lig yine Premier Lig. Geçen sene Liverpool'un Arsenal ve Chelsea ile 4-4'lük maçları vardı biri ligde diğeri ŞL'de. O maçları hatırlatır cinsten bir oyun oldu.


Futbol hatalar oyunu kabul seyir zevki açısından mükemmel bir maç vardı ortada ama defansif hatalar affedilir cinsten değildi. Bu maç Turkcell Süper Lig'de olsa ki olmaz ya vay defans oyuncularının haline deyip noktayı koyuyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder