15 Eylül 2009 Salı

Inter vs. Barcelona



Bir zamanlar fakir ama genç ve gururlu bir adam vardı. Robson'un yanında tercüme yapardı futbolculara ve basına. O adam büyüdü büyüdü koskocaman bir teknik direktör oldu. Artık fakir değil, hoş o zaman da değildi de şimdi kazandığı 11 milyon € parayı bir arada görme ihtimali pek yoktu.

Bu sene Şampiyonlar Ligi'nde tekrar Nou Camp'a çıkacak Morinho. Hoş daha önce Chelsea'nin başında da çıktı ya tek farkı artık Robson TV'den ya da stadyumdan değil öteki taraftan izliyor olacak maçı. Inter - Barcelona maçlarını büyük bir keyifle takip edeceğim. Detaylara rastladıkça da paylaşacağım. Bugün Halef Selef yazısında da belirttiğim gibi bir çok açıdan değişik bir eşleşme benim için.

Mesela Morinho ile Pep'in karşı karşıya geliyor olması. Bir tarafta küstah ve agresif Morinho (yanlış anlaşılma olmasının ben Morinho'yu bu haliyle severim), diğer tarafta mütevazi ve güleryüzlü Pep. Ne kadar güleryüzlü olduğunu Eto daha iyi bilir ama en azından basına ve bize yansıyan yüzü böyle.

Son dönemin gördüğü en başarılı iki teknik adamın mücadelesi var bu oyunda. Maç iki kulüpten çok Eto ile Ibra, Morinho ile Pep Guardiola maçı aslında. Inter - Barcelona maçının çok ötesinde.

1 yorum:

  1. Evet morinho,ibrahimoviç,eto'o ve pep için bir futbol maçının ötesinde bir karşılaşma olacak bu maç."Futbol sadece futbol değildir".

    YanıtlaSil