10 Mart 2010 Çarşamba

Evine Hoşgeldin: 4-0



12 yılını geçirdiği ve efsane olduğu kulübün karşısına deplasman takımının oyuncusu olarak çık sonra da pas pas ol geri dön.

Olmazdı tabi en azında 60 dakikada 3 gol yiyen takım sahadayken o kulübedeydi. O yüzden United efsanesinin suçu olamazdı bu skor. Olmadı da. Old Trafford seyircisi onu yıllar sonra görmenin gururu ve mutluluğuyla çılgınca alkışladılar oyuna girerken. Manchester United'ta 7 numaralı oyuncular her zaman birer idol oldular ama ilk kez içlerinden bir tanesi rakip olarak seneler sonra Old Trafford'a gelip "Evine Hoşgeldin" tezahüratları ve pankartları ile karşılandı.

Ferguson ile yollarını ayırırken soğuk da olsalar hiçbir zaman bir Cristiano Ronaldo olmadı İngiliz. Maçla ilgili ise söylenecek pek bir şey olmasa gerek. Milano ekibi evinde 3-2 yenilmeyi haketmese de Manu Old Trafford'ta turu geçmeyi fazlasıyla haketti.

Milano ekibi sahada sönmüş yıldızlar geçidi gibiydi. Hoş Manchester United da 2 yıl önceki takım değil ama bu hali bile fazlasıyla yetti İtalyan takımını saf dışı etmeye.

Rooney daha ilk dakikalarda imkansız hale getirdi Milan için turu ama 4-0 da ağır oldu. Hatta ne kadar hoşgeldinlerle karşılasalar da Beckham'a biraz ayıp oldu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder