10 Mart 2010 Çarşamba

Bu Ne Perhiz Bu Ne Fildişi


Hiddink G.Afrika'da Fildişi Sahilleri'nin başında olacak. Bir süredir medyada gündeme gelen bu durum kesinlik kazandı.

Hiddink'in Fildişi Sahilleri ile 15 Mayıs'tan itibaren geçireceği 2 ay oldukça spekülasyon yaratacaktır Türk basınında ancak bence hem Fildişi hem Türk Milli Takımı hem de Hiddink açısından iyi bir gelişme.

Uzun zamandır kadrosunun hakkını uluslararası arenada veremeyen Fildişi için Dünya Kupası'nda önemli bir fırsat olacak Hiddink. Ayrıca o da önemli bir turnuvadan antremanlı gelecek.

Hazır bir Hiddink'in Dünya Kupası performansı ardından yeni bir motivasyonla Türk Milli Takımı ile de iyi bir başlangıca imza atacağını düşünüyorum. Üstelik 2012 elemelerindeki Almanya'yı da yakından izlemiş olacak.


Bu anlamda Türk Milli Takımı ile beraber bir kamp ya da beraberlik yaşamasındansa uluslar arası arenada yer alması önemli diye düşünüyorum. En azından Milli Takım içerisinde bir kişinin Dünya Kupası havasını yaşayarak gelmesi ve olası bir başarı ona olan güveni daha da artıracaktır.

Hiddink'in sadece Almanya'yı değil diğer takımları da yakından izleyecek olması, maç performansı ile Milli Takımı'n başına geçmesi hepsi olumlu etkenler.

Şimdi birçokları yazacak bu ner perhiz bu ne lahana turşusu geçsene takımının başına araya niye Fildişi'ni sokuyorsun diye. Fildişi'nin başarısızlığı sözkonusu olursa bu da malzeme verecektir ama ne olursa olsun ben olumlu değerlendiriyorum bu gelişmeyi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder