10 Mart 2010 Çarşamba

Bir Garip Mehmet Vardı


Bir dönem Mehmet Aurelio'suz bir Türk Milli Takımı orta sahası düşünülemez hale gelmişti. Mehmet Aurelio Real Betis ile Segunda Division'a düşünce ve araya da sakatlığı girince öküz öldü ortaklık bozuldu.

Ciddi bir sakatlık geçirdi Aurelio tabi bu süreçte. O dönem boyuncada hayırlı ülkemde kimsenin gündemine gelmedi pek. Ancak sahalara döndü uzun bir aradan sonra. Aurelio'nun takımı Betis şu anda liginde dördüncü sırada ve La Liga'ya çıkma iddiasını sürdürüyor.

Honduras maçı ile Milli formaya tekrar geri döndü bizim Mehmet. 81 dakika sahada kaldı ve hiç fena değildi. 32 yaşının verdiği olgunluğu ile daha birkaç yıl hizmet edecektir Milli Takıma.

O gittiğinden beri ne Fenerbahçe orta sahasını toparlayabildi, ne de Milli Takım başarılı sonuçlar alabildi. Basında bazı üstün zekalılar tarafından sıkça da eleştirildi oynadığı oyun. Yok efendim Fenerbahçe'yi yavaşlatıyormuş, Milli Takım'da oynayacak kalitede daha iyi oyuncular çıkarabilirmişiz.

Ama kim ne derse desin bir garip Mehmet geçti Turkcell Süper Lig'den. Oynadığı yıllarda lige ve Milli Takım'a damgasını vurarak geçti hem de. Umarım 2012 yolunda onu ay yıldızlı forma ile sıkça izleriz ve tabi 2012'de de. Zira Mehmet adını 2008'deki başarıya altın harflerle yazdırmış bir isim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder