3 Mart 2010 Çarşamba

4-4lük Bir Maç Daha


Kendimi bildim bileli izlediğim ve keyif aldığım en güzel maçlar serisi yapacak olsam bunlar arasında 4-4'lük maçların yeri ayrıdır.

Bir çırpıda sayabileceğim yakın zamana ait Arsenal-Liverpool ve Liverpool-Chelsea arasında geçen maçlar geliyor hemen aklıma mesela. Bu sezon Afrika Uluslar Kupası'ndaki Angola-Mali maçı. Fenerbahçe ile Galatasaray arasındaki uzatmaya ve sonrasında penaltılara kadar giden Türkiye Kupası maçı.

Gece uykum kaçınca televizyon başına geçtiğimde ilk yarısı 1-1 biten Velez-Boca maçının ikinci yarısı oynanıyordu. Önce Boca3-1 öne geçti. Sonra Velez müthiş bir geri dönüşle maçı 4-3'e getirdi ama kapanışı Boca yaptı ve maç 4-4 bitti.

Arjantin Ligi'ni yakınen takip etmem. Mümkün olduğunca tüm Boca-River maçlarını izlerim. Dün gece Velez-Boca maçını izleyemeyenlere ise sadece anlatılmaz yaşanır diyeceğim. Mutlaka bir yerden bulun ve hiç olmazsa ikinci yarısını izleyin.

3 yorum:

  1. Aynı 2.yarıyı izlediğimize emin misin? sen ikinci yarı 1 fazla gol görmüşsün de:))

    YanıtlaSil
  2. Lütfen yanlış anlama, ukalalık olarak da algılama. Hatta bu yorumu hiç yayınlama özel ricamdır. ''
    Bir çırpıda sayabileceğim yakın zamana ait Arsenal-Liverpool ve Liverpool-Chelsea arasında geçen maçlar geliyor hemen aklıma mesela.'' Maçların ev sahiplerinde bir düzeltme olması lazım sanırım. Çünkü o 4-4'lük maçlar Liverpool-Arsenal ve Chelsea-Liverpool'du. Hatırlatmak istedim sadece. Saygılar.

    YanıtlaSil
  3. tanjue: ben hala ilk yarı 1-1 bitti diye hatırlıyorum.

    mt: evsahipleri konusunda da haklısın be hocam. yazarken kurguda hata yapmışım gecenin bir yarısı itibariyle.yorum yayınlama konusunda bir problem yok arkadaşlar, çünkü kimseden fazla biliyorum gibi bir iddiam da yok.

    YanıtlaSil