26 Mayıs 2009 Salı

ŞL Finali Öncesi Barca'da Hava Durumu


Barcelona'yı şişirdikçe şişirdik bundan önce, finalde onu tutuyoruz tamam da Barcelona'da da içten içe bir çekince yok değil. Bu çekince ile ilgili öne çıkan isim ise Cristiano Ronaldo değil.

Barcalı futbolcular daha çok Wayne Rooney'den çekiniyorlar. Pique daha önce onun kadar güçlü bir forvet oyuncusu görmediğinin altını çiziyor. Pique'ye göre Rooney dünya klasmanında bir oyuncu ve maçın başlama düdüğünden bitiş düdüğüne kadar durmuyor, defansta onun baskısını hissediyor. İşine odaklandığında durdurulamaz bir oyuncu olduğunu da ekliyor.

Bir diğer Barcalı Iniesta da Pique'den farklı düşünmüyor. One göre de en çok çekinecekleri Wayne Rooney ancak önlerinde tarih yazmak için sadece bir doksan dakika kaldığını ve bunun ayaklarının altına gelen çok büyük bir fırsat olduğunu da ekliyor.

Xavi'ye göre bu sezon en iyi futbolu kendileri oynadı. Bu nedenle de ŞL'de kupayı kaldırmayı en çok Barca hakediyor. Hatta Xavi futbol için bu sene gösterdikleri performansı bir ödül olarak nitelendirerek bir hayli de mütevazi!!! konuşuyor. İki tarafında savunmada eksikleri olması nedeniyle Barca'daki eksiklerin bir özür olamayacağını söyleyen orta saha oyuncusu Messi'nin de dünyanın en iyisi olduğunu belirtmeden edemiyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder