23 Mayıs 2009 Cumartesi

Aziz Yıldırım'ın Açıklamalarındaki Çelişkiler


Aziz Yıldırım haftasonu kongre öncesi televizyona çıkarak seçim öncesi kozunu oynadı. Fenerbahçe taraftarları açısından ben açıklamalarını pek tatmin edici bulmadım.

Öncelikle bizim de hatalarımız var dedi ama ben hatalarının ne olduğunu bir türlü duyamadım Aziz Yıldırım'ın ağzından. Daum'un Denizli maçı öncesi yaptığı açıklamalarla zaten gidişini hazırladığını ve şampiyonluktan çok emin olduğunu belirtti. 6+2'nin takımlar açısından yedek oturtulan oyuncu seçiminde büyük sıkıntılar yarattığını belirtti. Daum döneminin ısıran takımının da şampiyon olamadığını söyledi. Emre'nin performansını överken Aurelio'nun yerinin doldurulduğunu ima etti. Maldonado'nun ilk geldiğinde Gaziantep maçında ayakta alkışlanacak bir performans sergilediğini söyledi.

Daum dönemine bakarsak zaten Daum dönem dönem garip açıklamalara hep imza attı. Bu yüzden kendisini olası bir şampiyonluk sonrasında daha iyi bir kontrata imza attırtacak bir pazarlığın içine sokması değildir Daum'un gidişinin nedeni bu bir. Üç sezonda ortalama 80 puan civarında bir performans sağlanmıştır bu iki. 6+2 için yedek kulübesinde oturan yabancı futbolcular için sorun olduğunu söylemek daha da abes bu takımda Anelka yedek oturmuştur öyle veya böyle. Daum ve Zico bu problemi yönetebilirken şimdi mi bu durum yönetilememektedir bu üç. Emre - Aurelio performansları üzerine hiçbir şey söylemiyorum bile. Keza Maldonado seçimi için de...

Başkan sportif olarak ve ekonomik "anla"mda "çok "başarılıdır ama futbolda gerileme döneminin önüne geçememiştir malesef.

En çok aklıma takılan da Tuncay'ın bonservisime 5 milyon dolar yazın deyip kendisinin ya kalırsın ya da gidersin tarzındaki yaklaşımı olsa gerek. Cebinden para harcamış olabilir başkan ama Fenerbahçe'nin kasasına girecek fazladan 5 milyon doları nasıl elinin tersi ile iter anlamak mümkün değil. Hani Fenerbahçe'nin çıkarları herşeyin önünde geliyordu.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder