7 Mayıs 2009 Perşembe

Norveçli Hangi Londra Takımının Taraftarıdır Acep



Chelsea isyanlarda doğal olarak. Tartışmalı penaltı pozisyonları var, üstüne üstlük 90+3 te yedikleri golle eleniyorlar Barcelona'ya. Senelerdir bu kupa rüyalarını süslüyor oyuncuların. Ama Abramovic'in lanetlenmiş olduğunu düşünüyorum artık.



Maç sonunda Chelseali oyuncuların Norveçli'ye saldırmaları hem haksızlığı uğradıklarını düşünmelerinden hem de yıllardır ucundan kıyısından döndükleri Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu yine kaybediyor olmalarından. Hele Ballack'ın maç içerisinde son saniyelerde elle oynama itirazıyla Tom Obvero ile yarı sahayı birlikte turlayışı var ki sırf bu görüntü bile kaderlerine isyanlarının ne kadar güçlü olduğunu gösteriyor.



Maç sonu açıklamalar tam bir felaket, canlı yayında Drogba'nın " Herkes neler olduğunu izledi, bu tam anlamıyla lanet olası bir rezillik" beyanatı var. Bosingwa hakem için "Bu hakem satın alınmış" dedi. Üzerine de "hakem mi yoksa hırsız mı olduğunu bilmiyorum" cümlesini ekledi. Terry hakemi yetersiz olmakla suçladı.



Hiddink "bazı şeyleri ispatlamak zor olabilir, UEFA'nın iki İngiliz takımının finalde oynamasını istemediğini söyleyemem ama neden bu maça İtalya, İspanya, İngiltere ya da Almanya gibi üst düzey liglerde yeralan bir hakem verilmediğini anlayamıyorum" şeklinde konuştu. "Herkes hata yapabilir ama maçta yaşanan olay bir tarafın gaspedilmesi ya da adaletsiz bir durum" demekten de kendini alamadı.

Ortayı biraz da ben bulandırayım, bildiğimiz gibi bu Norveçliler, Kuzey Avrupa ülkeleri Premier Ligi kendi liglerinden daha sıkı takip ederler. Acaba Norveçli hakem Londra ekiplerinden bir başka takımın sıkı bir taraftarı olabilir mi? Zannetmiyorum ama ortalığı bulandırmak da hoşuma gitti.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder