8 Mayıs 2009 Cuma

Gudjohnsen Çok Zor


http://ilkbilen.blogspot.com/ yerin kulağı var tadından bir blog, son bombası Galatasaray'ın Gudjohnsen'i transfer etme isteği ile ilgili. Zaten Gudjonhsen de bu sezon sonunda Barcelona'dan ayrılacağını ifade etmekten kaçınmıyor.

Gudjohnsen Barcelona için böyle bir büyük bir kulüpte forma giyiyor olmanın çok eğlenceli olduğunu ama yedek kulübesinin o kadar eğlenceli olmadığını düşüüyor. Takım içerisindeki durumunun kendini iyi hissetiği bir dönemde değişmesine o da bir anlam veremiyor.
Sonuç olarak bu yaz bu transferi gerçekleştiren iyi iş yapmış olur. Ama Gudjohnsen'in peşinde Tottenham Hotspur, Everton ve Newcastle United var. Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde olmadığına göre bu üç takımdan Newcastle United hariç diğer ikisi çok daha heyecan verici onun için. Üstelik maddi açıdan da Galatarasaray kadar tatminkar ücretler önereceklerdir. Daha önce aynı zamanda futbolcunun menajerliğini yapan babası Blackburn ile ilgili transfer söylentilerini reddetmişti ancak bu da hala bir ihtimal olarak duruyor. En azından bu iddialar reddedildiğinde Ocak ayı idi ve üzerinden çok sular aktı. Bilmediğim başka Premier Lig takımlarının da transfer için beklediğini söylemek mümkün.

Zaten bir Kuzeyli için Premier Lig biçilmiş kaftan. Ben Galatasaray'ın bu transferi gerçekleştirebileceğini düşünmüyorum. Yöneticilerin niyeti bu yönde olabilir ama bir Şampiyonlar Ligi'ne katılamamak bakın gördüğünüz gibi nelere mal oluyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder