27 Ağustos 2009 Perşembe

Sneijder'in İtalya Serüveni Başlıyor


Wesley Sneijder'in tıpkı diğer Hollandalılar gibi yılan hikayesine dönen transferi evvelsi gün mutlu sonla sonuçlanmıştı. Artık yetenekli oyuncuyu Inter formasıyla izleyeceğiz. Tabi haftasonu oynanacak Milan derbisinde o da yeralır mı bilemiyorum.


Menajeri Soren Lerby Inter ile dört yıllık bir kontrata imza attığını açıklamıştı. 15 milyon € bonservis bedeliyle mavi-siyahlı takıma geçen Hollandalı yılda 4 milyon € kazanacak. Kendisini ispatlamak istediği için Real Madrid'te kalacağını açıklamsından sonra Pellegrini'nin ona tüm kapıları kapatması Sneijder'i Inter'e imza atmaya itti resmen. Inter formasını Faas Wilkes'tan 60 sene sonra sırasıyla Bergkamp, Jong, Davids, Seedorf, Winter ve Van Der Meyde giydiler. Hiçbiri de büyük iz bırakmadı takdir edersiniz. Nedeni Moratti olsa gerek ama Sneijder öyle bir dönemde geldi ki Inter'e İtalyan Ligi'nin kalitesinin çok gerilediği bir dönemde Eto ile birlikte Inter'i Avrupa Kupaları'nda da üst turlara taşıyabilirler.


Herşeyi geride bıraktığını ve Morinho izin verirse Milan karşısında aslanlar gibi çıkıp oynayacağını belirtmiş Hollandalı. Madrid'ten sonra kız arkadaşıyla İtalya'da daha mutlu olacaktır. En azından İtalya vs. İspanya kıyaslaması yaparsak ülke olarak daha güzel. Ama gittiği camia son yıllardaki huzurlu ortama rağmen çalkantı açısından Real Madrid'ten hiç de geri kalmayacak bir kulüp. Yine de yabancılık çekmeyeceklerini umuyorum.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder