28 Ağustos 2009 Cuma

La Liga Başlıyor


La Liga bu hafta perdelerini açıyor. Transfer döneminde herkes Real Madrid'in yaptığı harcamaları ve aldığı oyuncuları konuştu ama bu sezon başka önemli oyuncular da katıldı La Liga'ya.

Milan Stepanov Malaga forması giyecek bu sene. Nilmar'ın Villa Real ile patlamasını bekliyorum. Zokora çok iyi transfer Sevilla ve İspanya için. Vargas Almeira için umut vaadediyor. Keza Nakamura Espanyol'a çok şey katacak. Real Zaragoza'nın neler yapacağını çok merak ediyorum. Ha keza Villa Real'in de. İşte bu sezon kulüplerin yaptığı yabancı transferler:

Almeria: Fabian Andres Vargas (Boca Juniors, ARGENTINA)Ilco Naumoski (SV Mattersburg, AUSTRIA)Hernan Bernadello (Newell's Old Boys, ARGENTINA)

Athletic Bilbao: Mikel San Jose (Liverpool, ENGLAND; loan)

Atletico Madrid: Leandro Cabrera (Defensor Sporting, URUGUAY)

Barcelona: Henrique (Bayer Leverkusen, GERMANY; loan return)Maxwell (Inter Milan, ITALY)Keirrison (Palmeiras, BRAZIL)Zlatan Ibrahimovic (Inter Milan, ITALY)

Deportivo La Coruna: Brayan Angulo (Leixoes, PORTUGAL; loan)Roberto Juca (Partizan Belgrade, SERBIA)

Espanyol: Ben Sahar (Chelsea, ENGLAND)Shunsuke Nakamura (Celtic, SCOTLAND)Wellington Baroni (AA Iguacu, BRAZIL)Ivan Pillud (Newell's Old Boys, ARGENTINA)Pablo Camacho (Caracas FC, VENEZUELA; loan)Facundo Roncaglia (Boca Juniors, ARGENTINA)

Getafe: Derek Boateng (1. FC Koln, GERMANY)

Malaga: Patrick Mtiliga (NAC Breda, NETHERLANDS)Fernando Forestieir (Genoa, ITALY)Milan Stepanov (FC Porto, PORTUGAL; loan)Albert Luque (Ajax, NETHERLANDS)Edinho (AEK Athens, GREECE)Selim Ben Achour (Al Qadsia, KUWAIT)

Mallorca: Sergio Tejera (Chelsea, ENGLAND; loan)Bruno China (Leixoes, PORTUGAL)

Osasuna: Yabancı oyuncu transferi yapmadı.

Racing Santander: Nasief Morris (Panthinaikos, GREECE)Laszlo Sepsi (Benfica, PORTUGAL; loan)

Real Madrid: Kaka (AC Milan, ITALY)Cristiano Ronaldo (Manchester United, ENGLAND)Karim Benzema (Lyon, FRANCE)Alvaro Arbeloa (Liverpool, ENGLAND)Xabi Alonso (Liverpool, ENGLAND)

Real Zaragoza: Jermaine Pennant (Liverpool, ENGLAND)Juan Pablo Carizzo (Lazio, ITALY; loan)Abel Aguilar (Udinese, ITALY; loan)Marko Babic (Hertha Berlin, GERMANY)Ivan Obradovic (Partizan Belgrade, SERBIA)

Sevilla: Didier Zokora (Tottenham, ENGLAND)Trecarichi (Huracan, ARGENTINA; loan)

Sporting Gijon: Gregory Arnolin (Vitoria Guimaraes, PORTUGAL)

Tenerife: Ezequiel Luna (Tiro Federal, ARGENTINA)

Valencia: Aaron Niquez (Rangers, SCOTLAND; loan return)Jeremy Mathieu (Toulouse, FRANCE)

Valladolid: Nivaldo (St Etienne, FRANCE)Manucho (Manchester United, ENGLAND)Yuri Berchiche (Tottenham, ENGLAND)Pele (FC Porto, PORTUGAL; loan)

Villarreal: Jefferson Montero (Independiente JT, ECUADOR)Tiago Dutra (Gremio, BRAZIL)Bruno Renan (Gremio, BRAZIL)Nilmar (Internacional, BRAZIL)Hernan Perez (Club Libertad, PARAGUAY)

Xerez: Leandro Gioda (Independiente, ARGENTINA; loan)


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder