31 Ağustos 2009 Pazartesi

Ortega Sahne Aldı


River kadrosuna geri döndükten sonra "Bu forma olmadan yaşayamam" demişti El Burrito. Gallardo ile birlikte River formasıyla tekrar eseceği günleri özlemle bekliyordu. Fenerbahçe macerasından sonra hep aşağı giden futbol kariyerinin sonunda güzel ve mutlu bir veda olacaktı River ile beraber tekrar şampiyonluk mücadelesi vermek.

Apertura sıkıntılı başladı, naklen yayın konusunda parasal anlamda yaşanan kriz devlet müdahalesiyle çözülmeseydi Apertura'nın oynanması bile tehlikedeydi. Ülke takımlarının naklen yayından gelecek parayla değirmenin suyunu çevirmekten başka şansları da yoktu. Neyse Apertura başladı, River formasıyla Ortega'da bu başlangıcın üzerindeki krema oldu.

Haftasonu Chacarita karşısında birara 3-2 geriye düşmelerine rağmen önce beraberliği yakalayan River son 3 dakikaya girildiğinde Ortega'nın nefis golüyle galibiyete uzandı. Ortega attığı mükemmel golü formasını çıkarıp tribünlere sallayarak kutlarken El Monumental'de yıkılıyordu. Los Borrachos Del Tablon taraftar grubu için uzun zamandır özledikleri bir tabloydu özellikle geçen sezon yine Apertura'da yaşanan hayal kırıklığından sonra bu coşku.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder