10 Ağustos 2009 Pazartesi

Pazar Maçları MFÖ Kurbanı



Ligin ilk iki gününü yazdık da Galatasaray'ın ve Fenerbahçe'nin maçları MFÖ konserine kurban gitti. Sen iki ay boyunca ligin açılışını bekle sonra MFÖ konserine git. Haklısınız ancak gecenin bir yarısı izlediğim özetlerden de birşey söylemek mümkün değil.

Uzun zaman sonra hem Galatasaray'ın hem de Fenerbahçe'nin lige galibiyetle başlaması iki takımın iddiasını ilk maçlardan gösterir nitelikte. Ortaya konan futbol açısından konuşmak yine erken. Maç sonu röportajlarında kime mikrofon uzatılsa 4-5 hafta daha bekleyin ondan sonra bizi izleyin diyor. Yine de Arda'nın 1 gol 2 asistle , Güiza'nın 2 golle lige girmesi altı çizilecek konular. Keita daha ligin ilk haftasından biçilmeye başlandı ki hakemlerin bu konuda biraz daha özen göstermesi gerek. Hala stadyumda elektiriklerin gitmesi ve jeneratörlerin devreye girememesi de bizim ülkemizin ayıbı.

Lafı uzatıp dolandırmayalım, izlenmeyen maçlara bu kadar yorum yazılır. Sonuçta ben de lige henüz ısınıptatil modundan çıkamadım. O zaman kapanışı dün gece ki MFÖ'nün kapanışı ile aynı şekilde yapalım.

Nasıl anlatsam, nerden başlasam,

Kaç kişiydik o zaman, kaç kişi kaldı şimdi

Bodrum Bodrum...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder