5 Ağustos 2009 Çarşamba

Erkek Severse




Real Madrid'te daha önce Hollandalıların yavaş yavaş köprülerini atmaya başladıklarını Huntelaar'ın transfer söylentileri ile birlikte vermiştik. Ben artık tüm Real Madrid'li Hollandalılara Flying Dutchmen adınıvermek istiyorum.

Flying Dutchmen'in en önemli parçalarından biri Van Der Vaart. Ve son gelişmelerden sonra o da Real Madrid'te kalmanın çok rasyonel bir davranış olmayacağını biliyor. Zaten kendisinin çok şansı olmadığını da söylemiş. Oynanan hazırlık maçlarında da yeterli şansı bulamadı nitekim. Pellegrini'nin Villa Real'de iken iki kez teklif götürüldüğü hatırlatıldığında da köprünün altından çok sular aktığını belli ediyor. Her ne kadar kendini göstermek için süre istese de, Huntelaar gibi yapmayıp antremanlara katılsa da kulüp ona geleceği ile ilgili net bir yanıt vermemiş.

Tüm bu belirsizliklere rağmen Van Der Vaart'ın önceliği başka. Ajax'a dönmeyecek, beklentiler Hamburg'a dönemsi ama o defteri kapattığını da söylüyor. Şu anda tek düşüncesi ise eşi, yukarıda fotografı yeralan ve birçoğunuzun tanıdığı eşi Sylvie bir süredir göğüs kanseri ile mücadele veriyor. Van der Vaart bu doğrultuda açıklaması net:

"Transfer olacağım kulüp önemli ama şu anda benim ilk ve tek önceliğim eşim. Hayatımızda futboldan başka şeylerde oluyor ve bunşlar çok önemli. Hiç birşeyi oldu bittiye getirmek istemiyorum. Zamanı da buna göre ayarlamalıyım. Sylvie için ne iyi olacaksa o yönde bir karar alacağım".

İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar
Flying Dutchman
Florentino Perez'in Owen'a Açtığı İkinci Kapı
Real Madrid Cumhuriyeti

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder