11 Ağustos 2009 Salı

Defansta Belirsizlik



Daha önce bazı bloglarda yeraldı ama ben kesinleşmesi üzerine tekrar ele almak istiyorum. Fenerbahçe Edu ile yollarını ayırıyor.

Edu'nun sağlık raporları doğrultusunda sahalara dönmesi ve döndükten sonra form tutması demek ilk yarının kapatılması anlamına geliyor neredeyse. Bu şartlarda FEnerbahçe adına yeni bir ismin gündeme gelmesi normal. Aykut Kocaman da alternatiflerin hazır olduğunu belirtmiş.

Zurnanın zırt dediği yer burası. Alternatifler hazır da Fenerbahçe taraftarları artık son dakika transferlerinden sıkıldı. Edu'nun sağlık raporları aylarca alınamayıp neden son ana kadar beklenir kimse anlayabilmiş değil.

Transfer döneminde ne kadar planlı bir çalışma yürütülmektedir bunu son Edu olayı bir kez daha kanıtlıyor. Öte yandan bir futbol takımının dizilişinde uyumun en önemli olduğu yerdir defansın göbeği. Yeni gelecek oyuncul ile partner olacak Önder veya Bilica ne derece hızlı bir şekilde bu adaptasyon sürecini atlatacaktır bu da soru işareti. Bu isim Lugano da olsa, Grygera gibi yepyeni bir isim de olsa farketmez.

Yine işler üstünkörü yapılıyor Fenerbahçe'de. Kurumsallaştığını iddia eden bir kulüp son saniye golünün peşinde koşuyor. İşi sona bıraktığında ne olduğunu defalarca gören bir yönetim de bundan hiç ders almamış anlaşılan.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder