7 Ağustos 2009 Cuma

Avrupa Seferi


Avrupa Ligi'nde dört takımla temsil ediliyoruz. Zaten böyle olacağı Sivasspor, Galatasaray ve Fenerbahçe'nin oynadığı ilk maçlardan belliydi.

Önceki gece gördük ki Galatasaray tüm kadrosuyla birlikte iştahlı bir şekilde giriyor lige. Nonda'nın hat trick yapmış olması bile kafaları oldukça karıştırmış olsa gerek. 33 kişilik kadro 24-25 kişiye çekilecek ama kimler gideceık zor bir karar. Netanya bir angarya maçtan öte değildi ama bu bile Galatasaray'ı frenlemedi. Bu açıdan oldukça iddialı girdiklerini düşünebiliriz lige.




Fenerbahçe açısından da angarya bir maçtı, hele seyircisiz hiç çekilecek yanı yoktu. Ancak ilk dakikalarda gelen golden sonra Bilica'nın 31. dakikada atılması zaten bu maçı pek de oynamaya niyetli olmayan takım için bir el freni oldu. Geri kalan sürede maçı idare etti Fenerbahçe. Haftasonu lig maçı nedeniyle anlaşılabilir bir durum ancak Galatasaray bu kadar iştahlı oynarken Fenerbahçe'nin iştahsızlığı ben de soru işaretleri yaratan temel konu. Bir de defans göbeğindeki ikili.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder