13 Temmuz 2009 Pazartesi

City'den Transfer Atağı


Bir önceki postta Manchester City'e ucundan kıyısından değinince transfer söylentilerini de yazmak farz oldu. Bu yıl Real Madrid dışında en flaş transferi City gerçekleştirecek gibi gözüküyor.

Geçtiğimiz günlerde Adebayor ile ilgilendikleri haberleri yeralmıştı basında. Nitekim Arsene Wenger de gitmek isteyeni tutmayacaklarını ifade etmişti. Son gelişmeler gösteriyor ki bu transferde sona doğru yaklaşılıyor. Bonservis olarak 20 milyon £ gibi bir ücretle bu iş bitebilir. Herşeyden önemlisi basına yansıyan haberlerde görüşmelerin belli bir noktaya kadar ilerlediği ve olumlu geçtiği havası hakim.
Gelelim Adebayor tarafına. Kendisi her ne kadar Arsenal'de mutlu olduğunu söylese de uzun süre transfer piyasasında ismi dolaştı. City'e para için kesin gider, onun için tek engel City'nin yeteri kadar büyük bir takım olmaması.
Öte yandan Tevez'in de birkaç gün içerisinde City'e imza atması bekleniyor.
Not: Fabiano A.C. Milan formasını giymek üzere, bunu da geçen haftalarda yazmıştım. Çok transfer haberi değil doğruya en yakın olanları önceden vermeye çalışıyorum. Bu yüzden aynı dönemde ismi daha çok ön plana çıkan Huntelaar - A.C. Milan flörtünden bahsetmedim bile.
İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder