9 Temmuz 2009 Perşembe

Çok Özlemiştik


Çek futbolunun yeni Pavel Nedved'i olarak düştü futbol gündemine. Arsenal formasıyla doya doya izleyemeden sakatlandı tıpkı çakma Hırvat Eduardo gibi.

Dile kolay uzun dönem askerlik yapıp gelse daha kısa sürerdi izinleri düştüğünde. 18 ay sonra sahalara dönmeye hazırlanıyor Rosicky. Neredeyse yüzünü unutacaktık. En son FA Cup maçında Ocak 2008'de Newcastle karşısında forma izlemiş bir daha da görememiştik Çek yıldızı. Borussia Dortmund formasıyla Bundesliga'da harikalar yaratınca Arsene Wenger'in radarına da takılan Rosicky Arsenal'deki ilk sezonunda yaşadı kendisin, uzun süre futboldan ayıran sakatlığını. Bu sakatlık yüzünden de 2008 Avrupa Şampiyonası'nı kaçırdı yeteneki oyuncu.

Aslında geçen sezon sonunda sahalara dönebilecekken Arsenal yönetimi izin vermemiş kendisine ki iyi de etmiş böyle bir kumar oynamayarak. Fitness koçunun verdiği bilgilere göre kendisi 90 dakika olmasa da oynayacak duruma gelmiş ve sonbaharda yeşil sahalarda olacak. Rosicky hazır durumda gelirse Arsenal bu sezon çok heyecan verici olacak. Ve bana göre Liverpool ile birlikte Arsenal ligde zirve mücadelesine soyunacaklar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder