28 Temmuz 2009 Salı

Terry Yattı, Toure Çok Zor, Elde Var Lescott


Bu fotograf Temmuz ayının ortalarında çekildi. Terry transferi olacaktı, olmayacaktı derken en son Terry'nin Chelsea'ye sonsuz bağlılığını açıklaması ile ki bu açıklamayı uzun süre bekletmesinini nedeni olarak ücretinde beklediği iyileştirmeyi öne sürenler var, gözler tekrar Lescott'a çevrildi.
Fotografta Manchester'ın diğer takımı United'a oldukça yakın gibi gözükse de City için benim görebildiğim en yakın ilaç Lescott defans için. 2006'dan beri Everton'da forma giyen 26 yaşındaki oyuncu için Everton'ın yaklaşımı hakkaında çok güncel bir fikrim yok. Ama bu sene ki agresif transfer politikasını bildiğimiz City'nin isterse bu oyuncuyu Everton'dan koparacağını kestirmek de güç değil.
City taraftarları Billboard Savaşında Son Durum gözönüne alındığında transfer edilirse Lescott'un bir daha Nike mağazalarının önünden geçmesini istemeyeceklerini ve şimdiden montunu ve ayakkabılarını Liverpool'da bırakıp gelmesini isteyeceklerini tahmin ediyorum.
Bu arada City'nin Arsenal'de forma giyen Kolo Toure'ye salça olması da bir başka ilginç gelişme ancak Arsenal'in onu bırakacağını hiç düşünmüyorum. 15 milyon£ gibi çılgın bir teklif konuşuluyor ama City'nin bu transferde eli boş döneceği kanaatindeyim. Bu kanaatim de tekrar Lescott'a dönmeleri noktasındaki tezimi güçlendiriyor.


İlginizi Çekebilecek Diğer Yazılar:

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder