17 Nisan 2009 Cuma

Gerrard'ın Sakladığı Acı


Hillsborough faciasında ölenleri anma töreninin düzenlenmesiyle Gerrard'ın o günlerde yaşadıkları da gün yüzüne çıktı.

O zamanlar henüz 9 yaşında olan Steven Gerrard yaşananları TV'den izlediğini ve bu yaşananlar karşısında büyük bir üzüntü ve endişe duyduğunu açıkladı. Herhangi bir yakınının o maçta olmasıyla ilgili derin endişeler duyan ve bunu tüm Liverpool taraftarlarının hissetiğini belirten Liverpoollu futbolcu akşam yatağa yattığında parmaklarını birbirine kitleyerek TV'de izlediklerinden daha da kötü şeyler olmaması için dua ettiğini anlattı.

Ertesi gün kuzenlerinden birinin o maçta olduğunu ve trajik bir şekilde ezilerek hayatını kaybettiğini öğrenmeleri daha da yıkıcı olmuş Gerrard ve ailesi için. O gün yaşanan bu trajedi Liverpool'a bağlanmasında ve bugün ki seviyesine gelmesinde yardımcı olmuş Gerrard'ın.

Gerrard röportajının sonunda zamanın geçtiğini ancak bu olayların açtığı yaraların kapanmadığını, ama ihtiyaç duydukları her an tribünlerde güvenebilecekleri taraftarlarının olduğunu bilmelerinin kendilerini rahatlattığını belirtti.

Çarşamba günü 30.000'e yakın taraftar, futbolcular, yönetim tüm Liverpool camiası bu olayları anmak için Anfield'de toplanmıştı. Aşağıda yaşananları tekrar okumak isteyenler bu konudaki yazımın linkini bulabilirler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder