27 Nisan 2009 Pazartesi

Barcelona - Chelsea


Ülke futboluna girdik çıkamıyoruz, Barcelona - Chelsea maçı var Salı günü ŞL'de. Çarşamba gecesi Manchester- Arsenal. Hafta sonu El Classico.

Barca - Chelsea maçına dönelim. Hiddink açıklamış: "Maçı kafamda iki kere oynadım". Mustafa Denizli'ye özenmiş olsa gerek. Bosingwa'nın Messi'yi durduracağını düşünüyor. En azından kafasındaki maçlar öyle geçmiş. Evdeki hesap çarşıya uyacak mı göreceğiz.

Lampard kuralar çekildiğinde tarihin gördüğü en iyi yarı final maçı olacağını hissetiğini söylemiş. Bundan önceki iki eşleşmeleri hakikaten oturup tekrar izlenmeye değer maçlardı.

Pique'den de ilginç bir açıklama gelmiş: "Chelsea finale çıkmak konusunda bir adım daha önde". Buna neden olarak da ikinci maçın rakip sahada olması.

Her yönüyle müthiş bir maç bekliyor bizi Salı akşamı. Maçın adamı kim olur, bana göre Xavi. Peki Xavi ne demiş? "Bana göre La Liga Premier Lig'den daha zorlu. Premier Lig yoğunluk ve rtmi nedeniyle kazanıyor olabilir. Son yollarda İngiliz takımları yarı finallerde olabilir ama biz de buraya tesadüfen gelmedik."

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder