15 Haziran 2010 Salı

İlahi Adalet

Sıkıcı maçla sıralamasında Cezayir - Slovenya ve Japonya - Kamerun maçlarının ardından üçüncü sıraya yerleşir Yeni Zelanda - Slovakya karşılaşması. Bizim için heyecanlı tarafı Stoch'u izleyecek olmaktı ancak o da neredeyse 80 dakika nasip olmadı.

Bu anlamda kalan on dakikada da ayağına top değmeyince Fenerbahçelilere topsuz oyunda çok iyiydi gibi bir gaz verebiliriz ancak. İşin şakası bir yana daha organize gözüken taraftı Slovenya. Ne yaptığını bilen ama etkili olamayan bir oyun düzenleri vardı. Vittek'in attığı gol hazırlanışı itibariyle her ne kadar Vittek ofsaytta da olsa güzeldi. Ben özellikle Marek Hamsik'in performansını da merak ediyordum ki aslında Slovakya'nın performasını direk etkileyecek olan da onun oyuna katkısı olacaktı.

Hamsik Napoli ile ligin ikinci devresindeki gibi etkisiz olunca Slovakya da beklenen performansından uzak kaldı. Buna rağmen 1-0 önde olan takımın teknik adamı daha istekliydi ki oyuna Holosko'yu ve Stoch'u da alarak ikinci gole oynadı.

Yeni Zelanda ise 90+3'te ofsayttan yediği golün intikamını alırcasına nizami bir kafa golüyle cevap verdi Slovakya'ya. İlahi adalet bu olsa gerek. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder