14 Ağustos 2010 Cumartesi

Niang Fenerbahçe'de

Beklenen açıklama geldi Fenerbahçe'nin resmi internet sitesinden. Mamadaou Niang artık Fenerbahçe'li oldu. Önemli bir isim ve Fenerbahçe'nin forvet hattına zenginlik katacak. Marsilya formasıyla çıktığı 236 maçta 0,44 maç başına gol ortalaması Ligue 1 için hiç fena bir ortalama değil.

Niang ile birlikte takımda 5 gol kralı oyuncu var artık ve sanırım takımdan Semih ayrılacak Gökhan Ünal tercihi devam ederse. Güiza'da Kazan'a gitti gidecek gözüküyor. Ama Niang'ın Fenerbahçe'nin hücum hattına hareket getireceği kesin. Ne kadar koşan ve baskı yapan bir oyuncu olduğu konusunda kesin bir şey söyleyemeyeceğim gerçi Aykut Kocaman'ın koşan takım kurgusu için. Ya da Semih kadar bu işi yapacak mı sorusunun cevabını göreceğiz önümüzdeki haftalarda. Ama son derece süratli, ayaklarına hakim ve güçlü bir oyuncu Niang. Ve geçen sene ki performansını gösterirse Fenerbahçe'de de 20 gole ulaşır.

Ne diyelim: Fenerbahçe yönetimi yattı kalktı Marsilya yönetiminin kapısında sonunda Fenerbahçeli yaptı Senegalli Fransız'ı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder