9 Ağustos 2010 Pazartesi

Fener'in Malı Deniz

Gyan %100 bitmişti aldığım duyumlara göre ama şu an ki durum bunun aksini gösteriyor. Gyan olmadı, o olsun, bu olsun diye Fransa'da ne kadar santrafor varsa ismi geçti. Sonunda Niang ön plana çıktı.

Fenerbahçe omuz omuza vermiş bonservisi en az 10 milyon euro tutacak ve yıllık 2,5-3 milyon euro verilmesi planlanan Niang için Marsilya kulübünün kapısında yatıp kalkıyor. Herhalde bu durum bir zamanlar bol keseden atıp Fenerbahçe'nin alamayacağı oyuncu yoktur desturunu savuran ve birçok menajein Fenerbahçe'nin kapısında yattığını söyleyen yönetim için açıklanabilir bir şeydir de bizim aklımız almıyor.

Sanırsınız ki transfer edilecek adam Rooney ya da David Villa. Yumurta kapıya dayandığı ve yine yeni yeniden transferde çıkmaza girildiği için milyon eurolar havada uçuşturularak bir santrafor bulacak yönetim en nihayetinde. Hayretler içerisindeyim...

1 yorum:

  1. Ben forvet transferi yapılmayacağına inanıyorum. En sonunda klübümüzün ihtiyaçlarına uygun birini bulamadık yada elimizdeki kadro lig için yeterli diyecekler. Zaten bir kaç gün önce Aykut hocada Guizayı gönderemezsek ondan faydalanmaya necburuz diyerek yönetimin niyetini belli etmişti.

    YanıtlaSil