16 Ağustos 2010 Pazartesi

E Hani Gol Olmamıştı

Maçta 90. dakika oynanıyor, rakip takım soldan bir orta yapıyor. Defans oyuncusu sizsiniz ve rakip takımın bu sezon ki flaş transferi bir anda önünüzde kafaya yükselip çakıyor topu kaleye doğru.

Üstelik kalecinizle beraber siz de müdahale edememişsiniz. Topun kaleye doğru gidişini ardasından takip ederken o süre birkaç salisede olsa size birkaç yıl gibi geliyor. Neyseki top direkte patlıyor ve kalecinizin kucağına doğru yuvarlanıyor. Siz de hışımla dönüyorsunuz ve etrafınıza bağıracaksınız: "Oğlum orta yaptırmasana, basın beyler" gibi. En azından sizin de içinde bulunduğunuz ve hatalı olduğunuz pozisyon ucuz atlatılmış ama boşalmanız gerekiyor. Dakikalardır 10 kişi oynuyorsunuz ve rakibinzden daha iyi bir oyun çıkardığınız maçı yok pahasına kaybediyordunuz sonuçta. Ama o da ne? Etrafınıza baktığınızda rahatlayan yüzlerden çok acı bir ifade ve rakip futbolcuların gol sevincini görüyorsunuz. Tekrar arkanıza baktığınızda da kaleciniz topla beraber içeride.

İşte yıkıldığınız andır. Liverpool'lu Skrtel için bu haftasınu yaşadıklarının kısa bir özeti. Daha fazlasını izlemek için tıklayın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder