28 Temmuz 2010 Çarşamba

Yıldırım Demirören Yeter

Garip bir ülkede yaşıyoruz. Daha düne kadar Yıldırım Demirören'in gitmesi için "Yeter" diye tezahürat yapanlar bugün Quaresma ve Guti transferinden sonra çok da zekice bir kelime oyunuyla aynı tezahüratı daha ne kadar oyuncu alacaksın mealinde söylüyorlar.

Beşiktaş'ın bu sezon yaptığı transferler açık seçik konuşmak gerekir ki Beşiktaş şampiyon olamasa bile büyük başarıdır. Ve çok da zevk katacaktır lige bu takım. Ama 30 Mayıs 2004'te oturduğu Beşiktaş başkanlığı koltuğunda bir senede kazanılan iki kupa dışında Beşiktaş'a bir taş koymayıp üstelik de borçları kapatabilmek uğruna gelecek yılların gelirlerini feda eden bir başkan bu iki flaş transfer nedeniyle baş tacı mı edilmelidir soru işareti.

Ya da Beşiktaş bu flaş isimlere rağmen şampiyon olamazsa bu Yıldırım Demirören'i tekrar göndermeye soyunacak bir tezahürat olarak geri dönecek midir bu da bilinmez. Bu sezon Beşiktaş transferde kalite anlamında ligin çıtasını yükseltmiştir ve bunda da Yıldırım Demirören'in parmağı vardır hepsi o.

Ama Beşiktaş taraftarının yaptığı - iki transfer için sevinmelerinden bahsetmiyorum, Yıldırm Demirören'i baştacı etmelerinden bahsediyorum - doğmamış çocuğa don biçmekten öte değildir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder