22 Kasım 2009 Pazar

Total Rehavet


Galatasaray için Fenerbahçe'nin kaybettiği bir haftada önemli bir fırsattı. Hem de Mesut Bakkal'ın öğrencileri hava muhalefeti nedeniyle 8 saatlik bir yolculuk ve karayolu trafiği çekmişsen.

Gece 03:00'da oteline varan Manisaspor 90 dakika boyunca rakibini uyutmasını bildi. Galatasaray'ın maçı koparabilecek pozisyonları da vardı ama bir türlü tempo yapamadılar oyunda. Gece 03:00'te otele gidenler onlar mıydı sormak lazım. Kewell ilk golü kaydetti ama ikinci yarıda akıl dolu vuruşu estetik ve seyir zevki açısından ne kadar güzelse de pozisyonun %100 olması ve başka vuruş alternatifleri de olması açısından o kadar laubali idi. Sabri'nin hakkını vermek lazım, Manisaspor karşısında parlamadı belki ama sezon başından beri takımın en istikrarlı ismi.

Simpson diye bir adam vas daha önce de bahsetmiştik. Öyle bir anda sahneye çıktı ve ceza sahası içerisinde kendini kaybettirdi ki, o dakikadan sonra Galatasaray'ın maçı çevirmesi çok zordu. Bu sezonun en önemli kazançlarındandır Simpson Turkcell Süper Lig adına.

Total futbol bu hafta total rehavete kurban gitti sanırım. Ancak yorgun da olsa Manisaspor'un ligin en tehlikeli takımlarından biri olduğunu gözardı etmemek gerekir. Özellikle dört büyüklerle yaptıkları maçlarda bu durum daha da belirginleşiyor.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder