2 Kasım 2009 Pazartesi

Hepimiz Maradona'yız



Arjantin'de herkes Maradona'dır. Ama bu fotograf Afganistan'dan. Aslında Maradona'nın ne kadar büyük bir futbolcu olduğunun resmi. Kendisi artık sahanın kenarında ama ruhu hala sahalarda dolaşıyor. Çünkü on numarayı kim giyerse giysin o formanın gerçek sahibi Maradona'dır.

4 yorum:

  1. Keşke kaynak da belirtseydik..

    http://futbolita.com/2009/11/02/picture-of-the-day-315/

    YanıtlaSil
  2. ben fotograf kullanırken türkiyedeki bloglar dışında kaynak belirtmiyorum. gerek de duymuyorum çünkü herkes bir yerlerden alıyor bu fotografları. ancak konu bir yazının çevirisi ise hem fikirim. bu bakış açısıyla blogdaki tüm fotograflara kaynak göstermem gerekir ki anlamlı gelmiyor bana. Ha keza bu fotografı koyan futbolita kaynağını AP olarak vermiştir ki malesef AP bana bu konuda servis yapmıyor. Eğer bir kaynak gerekiyorsa adres AP olmalıdır.

    YanıtlaSil
  3. Tüm fotoğraflara kaynak göstermek gerekmez ama bu özel bir fotoğraf ve bence kaynak göstermek gerekirdi. Yoksa kimse bloguna koyduğu her fotoyu gidip de kendisi çekmiyor.

    Neyse blog senin, patron sensin. Ben sadece bir "keşke" dedim.

    YanıtlaSil
  4. ok, ben senin görüşünü reddetmedim, benim neden koymadığımı açıklamak istedim. açıklamam bir tepki değildi yanlış anlaşılmasın. sevgiler...

    YanıtlaSil