8 Kasım 2009 Pazar

Aynı Nakarat


95-96 sezonundan beri aynı hikayeyi izliyoruz Avni Aker'de. Trabzonspor deliler gibi saldırıyor ama üç büyükler ne yapıp edip puan ya da puanları çıkarıyor Trabzon'dan. Ligin en zorlu deplasmanı yaşanan atmosfer ve oynanan oyun itibariyle halen zorlu ama Trabzonspor taraftarın baskısını bir türlü kaldıramıyor.

Dün oynanan maçta Umut'un yerinde herhangi bir Turkcell Süper Lig oyuncusu olsa hat-trick yapıp çıkabilirdi. Ama Umut'un kapasitesi bu işte. Tüm iyi niyetli oyununa rağmen Wolfsburg karşısında yerden yere vurulan Hakan Arıkan'ı kahraman yaptı. O Hakan iyi maç çıkarmasına rağmen özellikle ilk yarıda Gökhan'ın indirip Umut'un kafayla kaleye gönderdiği maçta ciddi bir pozisyon hatası yapmasına karşın çıkardığı topla iyice havaya girdi oyunda.

Beşiktaş açısından ciddi tehlikelerin yaşandığı bir maçtı. En çok defansına güvenen Kara Kartal için görüldü ki aslında defansif açıdan da çok iyi değiller. Özellikle yine ilk yarıda defans dörtlüsünün önde yakalanıp Umut'u kaçırdıkları bir pozisyon var ki evlere şenlik.

Herşeye rağmen Beşiktaş zirveye tutundu ve Fenerbahçe'yi bekliyor artık puan farkını üçe indirmek için. Ama bu görüntü Beşiktaş için hala zirve mücadelesi yapmaya yetecek gözükmüyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder