25 Kasım 2009 Çarşamba

Manchester United'ın Makus Talihi


Ben henüz ilkokuldaydım Galatasaray Cantonalı Manchester United'la deplasmanda 3-3 berabere kalıp İstanbul'da rakibini elediğinde.

Ardından Fenerbahçe Old Trafford'a gömdü Boliç'in nefis golüyle Manu'yu.

Son olarak yine Fenerbahçe 3-0 ile geçti rakibini Tuncay'ın hat trick yaptığı maçta.

Bugün Beşiktaş bir geleneği devam ettirdi. Tello'nun golüyle Old Trafford'u dolduran binlerce İngiliz'e aynı filmi tekrar izletti. Bolic'in soldan yaptığı vuruşun bir benzerini sağ taraftan yaptı.


Ve tüm bunlar olurken takımın başında hep Alex Ferguson vardı. Yine benchte oturmuş ne oluyor yahu diya sakızını çiğniyordu...

Mascheda 90+3'te vurduğu kafada bir rüyayı bozuyordu, Rüştü ben hala büyük kaleciyim dedi ve topu kornere tokatladı. Ardından kaleci Foster da ceza sahasına geldi ve Brown'a vurduğu kafada arkadan destek verdi. Rüştü kale çizgisinde uzadı adeta, 2,5-3 metre oldu.

Kartal Old Trafford'da tarih yazdı. Manchester makus talihini değiştiremedi. Bazı maçları analiz etmenin pek anlamı yoktur. Beşiktaş ideale yakın olanı buldu, arkasına aldığı rüzgarla uçuşa geçti.

Bu Mustafa Denizli'nin ŞL'de kazandığı ilk üç puandır, üç paunı böyle bir maçta bulmak için bu kadar beklemeye değmiştir herhalde. Rapid Wien'i, Cluj'u falan yeneceğine git United'ı yen şanın yürüsün...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder