5 Ocak 2011 Çarşamba

Kazım Çok mu Lazım?

Yetenekli adam hiç kuşku yok ama ötesi değil. Birçokları onu Anelka'ya benzettiğim için benimle dalga da geçse son yıllarda gördüğüm en büyük yeteneklerden biri. Ama futbol için yetenekten daha önzmli bir meziyetin zerresi yok. O da futbol zekası...

Galatasaray böyle sorunlu bir oyuncuyu niye, neden, hangi strateji ile almış olabilir sorusunun cevabını bugün birçok Galatasaraylı ve Fenerbahçeli veremiyor. İkinci bir şans desek o da olmaz, zaten Fenerbahçe kendisine onlarca kez şans verdi. Kendi kadrosunda Misimovic, Keita gibi adamları sorunlu diyerek gönderen yönetim, sorunlar yumağı ile gelen Kazım'ı neden satın alır?

Bugünden sonra Kazım'ı bol bol kız arkadaşlarıyla, havaalanında öpüşürken, geceleri Reina'dan çıkarken ve bir sezonda iki maç patlama yapıp, ki biri muhtemelen Fenerbahçe maçı olacaktır, sezonun kalan bölümünde sahada gezinirken izlemeye devam edeceğiz. Tablo pek farklı olacak gibi gelmiyor bana.

Adnan Polat yönetimi giderayak devre arası transferlerle muhtemelen yeni gelecek yönetimin eline bomba bırakmaktan başka birşey yapmıyor. Gün itibariyle Adnan Polat yönetiminin yapacağı herşey Galatasaya zararına. Hiç dokunmasalar ve yeni stada geçtikten sonra kongrede yönetimi devretseler daha iyi.

1 yorum:

  1. Bu Galatasaray bizim değil..kazımlı Galatasaray bizim değil..lütfen protesto edelim..sessiz kalmayın..arenaya açılışa ve sonraki maçlara gitmeyelim..bu forma bu kadar ucuzlatılamaz..Galatasaray'ı yönetmek bu kadar ayağa düşürülemez..lütfen sessiz kalmayın..

    YanıtlaSil