14 Aralık 2008 Pazar

Torino'da Gol Sağanağı

Goller yağmur gibi geldi, sanırsınız ki Cumartesi akşamı izlediğimiz maç Juventus-Milan, Pazar akşam ki ise Barcelona-Real Madrid. Ama beklentilerimizin tersi oldu ve daha heyecanlı ve pozisyon zenginliği olan maç Torino'da Della Alpi'de gerçekleşti.

Maçın ilk yarısının sonlarına doğru yetiştiğim için genel bir kritik yapmayacağım. Amauri oyunu 3-1'e getirdi devrede bu şekilde bitti. İkinci yarıda Milan biraz maça asılınca Ambrossini ile 3-2'yi yakalasa da Zambrotta'nın oyundan atılmasıyla oyunun kontrolü tamamen Juve'ye geçti. Amauri bir boğa gibi Sisokko'dan aldığı topu kafa ile önüne indirip bu sezon ki onuncu golünü atmasıyla da sonuç belli oldu. Hemen ardından Del Pierro'nun kaçırdığı bir gol vardı ki ay ay ayy! denecek cinsinden top direkte patladı.


Juventus zirve takibini sürdürmeye devam ederken Milan ve Ancelotti için daha zor günler başladı. Zirvenin 9 puan gerisinde önemli bir dezavantaja sahip Milano ekibi. Daha da kötüsü sakatlıklardan beli bükülen Milan'da Kaka küskün, Ronaldinho huzursuzluğun kaynağı (ortada görünen birşey yok ama Ronaldinho'nun Milan'da çok da istenmediği hissine sahibim) ve Sheva tükenmek üzere.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder