11 Aralık 2008 Perşembe

Andersen'den Masallar


Fenerbahçe Kiev'deki buz dansında sınıfta kaldı ve yerli basının Andersen'den Masalları başladı. Neymiş efendim Alex dahil bu yabancıların hepsi gitmeliymiş. Avrupa'da Şampiyonlar Ligi düzeyinde yetersiz kalınıyormuş. Sanırsınız geçen sene bu takımı başta Alex ve Deivid olmak üzere taşıyan yabancı futbolcular bunlar değil.

Barcelona'dan Messi ve Etoo'yu çıkarın bakalım neler oluyor. Benzer bir durum Aurelio'yu kaybeden ve Semih'ten sezon başından beri verim alamayan Fenerbahçe içinde geçerli. Sorun kadronun yetersizliği ve bunda Josico ve Maldonado gibi vasat yabancıların ve yine vasat yerlilerin payı büyük. Ama sanki sezon sonundaki yüksek maliyetlerin kılıfını hazırlamak için ülke medyası Aziz Yıldırım'a kılıf hazırlama telaşında.

Fenerbahçe camiası Rüştü dahil gönderilenlerin cezasını çekiyor. Aziz Yıldırım Fenerbahçe'nin minaresini çalarken basının kılıfını hazırlaması bana ilerisi için hiç de iyiye alamet gelmedi açıkçası. Suçu sahadakilerde değil Şampiyonlar Ligi'nde bu takımın oyuna Maldonado, Ali Bilgin ve İlhan gibi oyuncuları değiştirtmek zorunda bırakanlarda aramak gerek.

Acaba Fenerbahçe yönetimi bu yenilgi sonrası nasıl bir demeç verecek? Yoksa basında ilerleyen günlerde yine futbolcuların Aziz Yıldırım'a borcunu ödemesi gerektiği edebiyatını mı okuyacağız? Hatalıyız demek bu kadar mı zor?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder