17 Aralık 2008 Çarşamba

Serie A'da İşler Karışık


La Liga'da haftasonu oynanan El Clasico'dan sonra artık herkes Barcelona'nın şampiyon olduğunu düşünüyor. Geriye kalan 5 takım için ise Şampiyonlar Ligi'ne kalabilme mücadelesi olacak.

Öte yandan Serie A'da Inter'in 6 puan farkla liderliği devam ederken Juventus (The Old Lady)sezona o kadar parlak başlayamasa da gün geçtikçe hem kendi liginde hem de Şampiyonlar Ligi'nde iddiasını artırmakta. Haftasonu 4-2'lik Milan galibiyeti Fabbio Capello'yu da etkilemiş olacak ki o da Serie A'da Juventus'a dikkat edilmesi gerektiğini söyleyen açıklamalar yapmış.


Capello'ya göre "Onlar asla teslim olmazlar ve sonuna kadar savaşmalarına imkan veren şaşırtıcı bir karaktere sahipler."

Fabio Capello'ya katılmamak mümkün değil. Inter'in Şampiyonlar Ligi'ndeki performansını izledikten sonra takımın performansının Zlatan, Maicon gibi birkaç oyuncunun sırtına bindiği daha net görülüyor. Morinho'nun elindeki sihirli değnek sadece Ibracadabra olunca ve yükün büyük bir bölümü Maicon gibi birkaç oyuncunun sırtına binince ibre yavaş yavaş form durumunu günden güne artıran yaşlı kadına dönmeye başlıyor.


Raineri her ne kadar yaşlı kadının şampiyonluk iddiasındaki en zayıf halka da olsa 2 sezon önce Serie A'dan düşürülen Juve takım kurgusu ve takım içindeki dengelere baktığımızda şu anda rakibinden daha iyi durumda. Bu birlikteliği sürdürebildikleri sürece, ki Fabio Capello'nun dediği gibi onlar sonuna kadar savaşır, Ronaldo'lu Inter'in elinden son hafta aldıkları şampiyonluk gibi ligin son haftasının son saniyesinde bile ligin zirvesine ulaşacak performansı gösterebilirler.
Bakalım Ibracadabra'nın büyüsü ligin sonuna kadar Nerazurri'yi taşıyabilecek mi yoksa Del Pierro'nun önderliğinde Amauri'nin golleriyle Bianconeri mi ipi göğüsleyecek?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder