4 Nisan 2010 Pazar

Bebeği Joe Cole'a Uğurlu Geldi























Eğer Cole çifti iki hafta önce doğan çocuklarına olan koruma içgüdülerini futbola yansıtacak olsalar gelmiş geçmiş en başarılı defansif ikililerden biri olabilirlerdi. Ama Joe Cole eşi ile tanışmadan çok önce oyunun hücum tarafında olmayı tercih etti. Zaten Chelsea'nin de pek ihtiyacı olmasa gerek defansta Terry, Carvalho ve Ivanovic gibi alternatifleri gözönüne alındığında.

Bugün Premier Lig'in kaderine yön verecek bir karşılaşma vardı Old Trafford'ta. Dengede geçmesi beklene oyunu Zhirkov-Malouda işbirliği ile gelişen Chelsea atağında perdeyi açan Joe Cole bozdu ve takımını 1-0 öne geçirirken eşine ve ilk çocuğuna muhteşem bir hediye verdi. Hem Chelsea için hem de Ancelotti için çok zor bir virajdı Old Trafford ve bitime yaklaşılan Premier Lig'de çok önemli bir avantaj yakaladılar Joe Cole'un bu golü sayesinde. Sonrasında Didier Drogba'nın ve Masheda'nın oyunun sonlarına doğru karşılıklı golleri ile maç 2-1 sona erdi ama Joe Cole'un golü taktik anlamdan Chelsea'nin istediğini yapabilmesi anlamında çok işine yaradı Ancelotti'nin.

Cole bu sezon Premier Lig'deki ilk golünü attı. Sezon boyunca çok fazla şans bulamasa da ve eski Cole'dan uzak bir görüntüde olsa da ailenin minik üyesi babasına uğurlu geldi anlaşılan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder