7 Nisan 2010 Çarşamba

Bayern Finale Yürüyor: Kaç Yıl Geçti Aradan

İlk 7 dakikada 2-0 öne geçtiğiniz maçı 2-1'in rövanşında devre bitmeden de 3-0'a getireceksiniz ve sonra turu kaybedeceksiniz. Takımınızın ismi de Manchester United olacak. Başta Alex Ferguson inanmazdı buna.

50. dakikada Rafael kırmızı kart görünce United 10 kişi kaldı tamam. Bayern ise devre bitmeden Olic sayesinde aldığı hayat öpücüğünü  rakibi on kişi kaldıktan sonra onun yarısahasına çöreklenerek çok iyi kullandı. Ama maçın döndüğü an da Nani'nin hat trick yapmaya giderken günün pek de iyi olmayan ismi Butt'ın 63. dakikada çıkardığı şuttur.

Bundan sonrası işi Hollanda yapımı bir son. Robben'in attığı gol ile vatandaşı Van Gaal'e uzattığı yarı final hediyesi. Bayern yarı final görmeyeli neredeyse 10 sene olmuştur. Ama bugün aynı zamanda Alman futbolunun yeniden yeşerdiği gün olsa gerek. Ribery sezon sonunda gider mi, bence gider ama Bayern'in Ribery'e endeksli olduğunu düşünmeyenlerdenim.

Yolun sonunda final de gözüküyor Alman takımına. 2001'de kupayı aldıkları sezondan bu yana hayal edemedikleri bir rüya. Yarı finalde Lyon karşısında kazanan taraf olacaklardır. Finalde ise kazara Inter'in Barca'yı elemesini bekleyecekler.

Unutmadan Real'in beğenmediği Hollandalılar yarı finaldeler Sneijder ve Robben daha iyi bir ders vermezdi Perez'e.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder